PROGRAM 2017

Hlavní část programu bude soustředěna na Barlife Main Stage pro 300 lidí a do Malého sálu s kapacitou 80 osob.
I letos myslíme na kávové nadšence a zachováváme úspěšný Coffee Professionals Boutique, který bude doplněn o samostatnou kávovou zónu. Kávoví odborníci budou po oba dny během miniseminářů představovat zajímavá témata. Letošní novinkou bude Beer Experts Market, kde se představí tradiční pivovary i regionální minipivovary. Tato nová sekce bude mít vyhrazené místo.
Klidné místo pro vyřešení obchodních záležitostí a setkání vystavovatelů s klienty nabídne Business zóna.

 

 

PŘEDNÁŠEJÍCÍ

NIKOS BAKOULIS, CLUMSIES

Athénský bar Clumsies se v World‘s 50 Best Bars loni umístil na deváté příčce. Nikos Bakoulis je jedním ze spolumajitelů. Na kontě má několik barmanských soutěží, mimo jiné se stal i finalistou na World Class v roce 2011.

 

GILAD LIVNAT, IMPERIAL CRAFT

Ačkoli před pár lety se Tel Aviv na barmanské mapě ještě nenacházel, dnes se jedná destinaci, jež se dostává do popředí zájmu. Jedním z tamních předních barů je i Imperial Craft, jehož spolumajitelem je Gilad Livnat.

 

STEVE SCHNEIDER, EMPLOYEES ONLY SINGAPORE

Steve platí za jednoho z nejtalentovanějších barmanů na světě. V roce 2012 zvítězil na World Cocktail Cup na Novém Zélandu, v roce 2015 jej Nightclub & Bar Media Group vyhlásili barmanem roku.
 

ZOLTAN NAGY, THE BOUTIQUE BAR

Zoltan poprvé přišel do styku s barovým světem v roce 2000 v Londýně. Po pěti letech, kdy zde sbíral zkušenosti, se vrátil do Budapešti. Zde založil London Academy of Bartenders, v roce 2008 zorganizoval Bar Show a dodnes se snaží pozvednout maďarskou barovou scénu. Je majitelem The Boutique Baru.

 

PETR STÁDNÍK (MAKRO)

Mezinárodně úspěšný šéfkuchař, držitel mnoha ocenění. Na kontě má více než osmnáctiletou praxi v řadě světových gastronomických podniků včetně několika michelinských restaurací. Jako šéfkuchař společnosti MAKRO má na starosti kuchařská školení a poradenské služby v oblasti profesionální gastronomie.
 

JAROSLAV HOMOLKA

Jaroslav Homolka je kouč a lektor top manažerů, je autorem nekonvenčního systému vzdělávání #PREDATORCODE. Jako osobní sparring partner pracoval na osobním rozvoji více jak 200 předních českých manažerů. Dále je externím lektorem, koučem reprezentantů ČR v bojových sportech, motorkářem a cestovatelem.

 

PETR KYMLA (DIAGEO)

Čtyři roky spolupracuje se společností UPB, působí jako Diageo Reserve Brands Ambassador a ambasador World Class, největší barmanské soutěže v Česke republice i celosvětově. Zahájení pátého ročníku této soutěže proběhne na Prague Bar Show.

 

LEONARDO LEUCI

Leonardo Leuci se za bar poprvé dostal v mládí, když sháněl brigádu, aby si vydělal na vysněnou Vespu. Dnes je majitelem jednoho z nejlepších barů v Římě – Jerry Thomas Speakeasy – a je členem Italské sommeliérské asociace. Zaměřuje se na historii mixologie a vývoj koktejlů, konkrétně na území Itálie. Od roku 2012 vyrábí Vermouth del Proffesore, řemeslnou značku jednoho z nejtypičtějších italských produktů.

 

ANTONIO GUARDA (NARDINI)

Export manager Distilleria Nardini, která se zaměřuje na výrobu grappy. Společnost byla založena v roce 1779 a je dnes nejstarší destilovnou v Itálii.

 

FRANTIŠEK ORTMANN

Držitel několika ocenění CZECH PRESS PHOTO poslední získal v roce 2010 za 1.místo Zlaté oko v kategorii Lidé ,o nichž se mluví.  Řadí se k nejmladším samostatně vystavujícím fotografům v Národní galerii. Autor více než čtyřseti titulních stran v mnoha světov‎ých magazínech.

 

Seznam přednášejících průběžně aktualizujeme. Časový harmonogram zveřejníme v průběhu září.