PROGRAM 2021
Bude upřesněno.
PROGRAM 2019
13:00-13:30 Od kamene po plast a zase zpět: cesta k ekologickému myšlení / Ondřej Pospíchal, Pavel a Zdeněk Kaštánkovi
Ekologie gastronomického provozu
13:45-14:15 Jeden čaj vládne všem – čajová mixologie v praxi / Jiří Boháč, Libor Andla, Jan Zlámaný
Čajové maceráty, servis čaje a koktejly
14:30-15:00 Česká whisky od A do Z aneb bude z Česka whisky velmoc? / Václav Šitner
Historie a vývoj výroby whisky v Česku
15:15-15:45 Jedno pivo a heslo na Wi-Fi, prosím! Digitální éra v gastronomii / Hana Balášová
Wi-Fi jako marketingový nástroj
16:00-16:30 Trend 2020: odpad jako zdroj pro kavárny a bistra / Bára Kebová
Cirkulární ekonomika a efektivní odpadové hospodářství v gastronomii
16:45-17:15 Jak zpomalit a užít si více život: od práce za barem přes pád na dno až k osobnímu štěstí / Veronika Jelínková
Biohacking v každodenním životě
17:30-18:00 Workshop - otestuj svoje smysly / Tomáš Kučera
18:15-18:45 Diskuzní panel: Mojito a Piña Colada na cestě do zapomnění / moderuje Jan Braniš
Diskuze na téma (ne)popularity koktejlů jako Mojito mezi barmany
SEMINÁŘE
