PROGRAM 2020

Bude upřesněno.

PROGRAM 2019

13:00-13:30   Od kamene po plast a zase zpět: cesta k ekologickému myšlení / Ondřej Pospíchal, Pavel a Zdeněk Kaštánkovi
Ekologie gastronomického provozu

13:45-14:15   Jeden čaj vládne všem – čajová mixologie v praxi / Jiří Boháč, Libor Andla, Jan Zlámaný
Čajové maceráty, servis čaje a koktejly

14:30-15:00   Česká whisky od A do Z aneb bude z Česka whisky velmoc? / Václav Šitner
Historie a vývoj výroby whisky v Česku

15:15-15:45   Jedno pivo a heslo na Wi-Fi, prosím! Digitální éra v gastronomii / Hana Balášová
Wi-Fi jako marketingový nástroj

16:00-16:30   Trend 2020: odpad jako zdroj pro kavárny a bistra / Bára Kebová
Cirkulární ekonomika a efektivní odpadové hospodářství v gastronomii

16:45-17:15   Jak zpomalit a užít si více život: od práce za barem přes pád na dno až k osobnímu štěstí / Veronika Jelínková
Biohacking v každodenním životě 

17:30-18:00   Workshop - otestuj svoje smysly / Tomáš Kučera

18:15-18:45   Diskuzní panel: Mojito a Piña Colada na cestě do zapomnění / moderuje Jan Braniš
Diskuze na téma (ne)popularity koktejlů jako Mojito mezi barmany

SEMINÁŘE