PROGRAM

The main part of the program will focus on Barlife Main Stage for 200 people and the Spirit stage with a capacity of 60 persons. 

SUNDAY 21st OCTOBER 2018 – FOR PUBLIC

BARLIFE MAIN STAGE

13:00-13:45   Czech it out. Whisky – drink it or keep it? / Zdeněk Kortiš (CZE)

14:00-14:45   My všichni jsme craft / Panelová diskuze – Roman Vaněk & Adam Matuška, Martin Žufánek (CZE)

15:00-15:45   Raw, paleo, carnivore, lactose free, gluten free, ... / Panelová diskuze – Roman Vaněk & Pavel Býček, Petr Mára (CZE)

16:00-16:45   Nealkoholické destiláty – nejnovější trend v nápojové gastronomii / Tomáš Mozr (CZE)

17:00-17:45   10 nejnepravdivějších mýtů o whisky / Kryštof Hordina (CZE)

18:00-18:45   Koktejly na hraně / Tomáš Křemenák & Matěj Coufal (CZE)

SPIRIT MAGAZÍN STAGE

13:30-14:15   Za zrcadlem konvenčního vinařství aneb Co myslíme slovem naturální / Lucie Kohoutová & Jan Čeřovský (CZE)

14:30-15:15   Jak se fotí pro Barlife / Luboš Wišniewski (CZE)

15:30-16:15   Koktejly bez šejkru / Tomáš Kučera (CZE)

16:30-17:15   Extravagantní pivní styly / Ladislav Jakl (CZE)

17:30-18:15   Škola sabrage / Martin Prokeš (Proqin) (CZE)

MONDAY 22nd October 2018 – FOR HORECA PROFESSIONAL ONLY

13:00-13:45   Drinking around the world / Erik Lorincz (Metaxa) (CZE)

14:00-14:45   Jak šéfovat zdravému baru / Wendy Stoklasová & James Hopkins (CZE)

15:00-15:45   Jak v Ambiente pracujeme s obsahem – od teorie k praxi / Šárka Hamanová & Honza Zima (CZE)

16:00-16:45   The Secret Art of Angostura / Daniyel Jones (The House of Angostura) (ENG)

17:00-17:45   Lidi v Barech. Úplně všechno o barovém HR / Jan Vlachynský (CZE)

18:00-18:45   Creating an experince, not just a drink / Rory Shepherd (ENG)

12:30-13:25   Koktejly z nealkoholických destilátů – blízká budoucnost i u nás / Tomáš Mozr & Ondřej Hnilička (CZE)

13:30-14:15   Normální víno pro normální lidi. Přírodní víno pro ne-vinné provozy / Lucie Kohoutová & Jan Čeřovský (CZE)

14:30-15:15   Design nápojů: Proč jen kvalitní produkt nestačí / Jan Čapek (CZE)

15:30-16:15   Barmanská jóga / Wendy Stoklasová & James Hopkins (CZE)

16:30-17:15   The New Age of Mocktails / Stephanie Sieber (ENG)

17:30-18:15   Mezcal – nápoj bohů / Daniel Ramos (ENG)