PROGRAM 2024 BARLIFE MAIN STAGE
12.00 –12.20 Design v gastronomii / Inspirativní koncepty ze zahraničí
Pavel Mrázek (Zakladatel studia Hezkey), Daniel Piecuch (Architekt studia PHX)
12.25–12.45 Investice do alkoholu – co vybrat, kde prodat a jak se nenechat napálit
Robert Vaněček, (Prestige Portofilo)
12.50–13.10 Jak voní štěstí? Multisenzorika v moderní gastronomii
Stanislav Harciník (Mirror Bar & The Cocktail Balance)
13.15–13.55 Diskuze - Kam se poděla tradiční česká hospoda a kam se budou pivní podniky a kultura pití piva dále ubírat?
Ladislav Jakl, Pivní novinář a odborník, Lukáš Tomsa, Pivovar Dva kohouti, Luboš Kastner (Červený jelen, Kozlovna, Plzeňka, Potrefená Husa)
14.00–14.20 Hana a farma v Semicích: Příběh o odvaze, lásce k půdě a úskalí farmaření
Hana Součková (Farmářka)
14.25–14.45 Jíme očima - jedna fotografie vydá za tisíc slov
Marek Bartoš (Fotograf)
14.50–15.10 Představení nové řady Paragon cordials
Mišel Posavac (Global Brand Ambassador)
15.15–15.35 Mezcal San Cosme – S láskou z Oaxacy
Manuel Weisskopf (European Brand Ambasador)
15.40–16.00 Three Cents
Alexandros Sourbatis (Global Brand Ambasador)
16.05–16.25 Fenomén Planteray ve světě rumu jako příležitost pro váš podnik
Filip White (Ambasador Maison Ferrand / Planteray)
16.30–16:50 Muyu – odkrývání ingrediencí
Alex Kratena (Co-founder, Muyu liqueurs)
17.00–17:40 Diskuze: Potrava pro duši – gastronomie pomáhá potřebným
Jiří Panuška (Červený jelen), Michal Valíček a Eliška Maříková (Etincelle, kavárny & bistra Mezi řádky), Lucie Svobodová (Ambiente)
17.45–18.05 Voda a káva - zásadní vlivy složení vody na senzoriku nápoje
Jakub Smolka (Barista a Coffee in Good Spirits champion)
18.10–18.40 Diskuze: Fuckups v gastru
Luboš Kastner (Červený jelen, Kozlovna, Plzeňka, Potrefená Husa), Lukáš Žďárský (Vintroblock, Kavárna co hledá jméno, Gram bistro), Jan Braniš (Bistro Špejle, Bugsy’s bar)
- Admission to all seminars is included in the basic ticket price.
- Audio or video recording is not permitted without the permission of the organizer.
- The Prague Bar Show is not intended for the general public, it is only for professionals in gastronomy.