PROGRAM 2024 BARLIFE MAIN STAGE

12.00 –12.20 Design v gastronomii / Inspirativní koncepty ze zahraničí

Pavel Mrázek (Zakladatel studia Hezkey), Daniel Piecuch (Architekt studia PHX)

12.25–12.45 Investice do alkoholu – co vybrat, kde prodat a jak se nenechat napálit  

Robert Vaněček, (Prestige Portofilo)
 

12.50–13.10 Jak voní štěstí? Multisenzorika v moderní gastronomii

Stanislav Harciník (Mirror Bar & The Cocktail Balance) 

13.15–13.55 Diskuze - Kam se poděla tradiční česká hospoda a kam se budou pivní podniky a kultura pití piva dále ubírat? 

Ladislav Jakl, Pivní novinář a odborník, Lukáš Tomsa, Pivovar Dva kohouti, Luboš Kastner (Červený jelen, Kozlovna, Plzeňka, Potrefená Husa)

14.00–14.20 Hana a farma v Semicích: Příběh o odvaze, lásce k půdě a úskalí farmaření

Hana Součková (Farmářka)

14.25–14.45 Jíme očima - jedna fotografie vydá za tisíc slov 

Marek Bartoš (Fotograf)
 

14.50–15.10 Představení nové řady Paragon cordials 

Mišel Posavac (Global Brand Ambassador) 

15.15–15.35 Mezcal San Cosme – S láskou z Oaxacy 

Manuel Weisskopf (European Brand Ambasador)

15.40–16.00 Three Cents 

Alexandros Sourbatis (Global Brand Ambasador)

16.05–16.25 Fenomén Planteray ve světě rumu jako příležitost pro váš podnik

Filip White (Ambasador Maison Ferrand / Planteray)
 

16.30–16:50 Muyu – odkrývání ingrediencí

Alex Kratena (Co-founder, Muyu liqueurs)

17.00–17:40 Diskuze: Potrava pro duši – gastronomie pomáhá potřebným

Jiří Panuška (Červený jelen), Michal Valíček a Eliška Maříková (Etincelle, kavárny & bistra Mezi řádky), Lucie Svobodová (Ambiente)

17.45–18.05 Voda a káva - zásadní vlivy složení vody na senzoriku nápoje

Jakub Smolka (Barista a Coffee in Good Spirits champion)

18.10–18.40 Diskuze: Fuckups v gastru

Luboš Kastner (Červený jelen, Kozlovna, Plzeňka, Potrefená Husa), Lukáš Žďárský (Vintroblock, Kavárna co hledá jméno, Gram bistro), Jan Braniš (Bistro Špejle, Bugsy’s bar)

  • Admission to all seminars is included in the basic ticket price.
  • Audio or video recording is not permitted without the permission of the organizer.
  • The Prague Bar Show is not intended for the general public, it is only for professionals in gastronomy.